Şehirden uzaklaşmak ve doğa ile iç içe olmak pek çok insanın en büyük arzusu. Koşuşturmacaları geçen günler sonrasında biraz soluklanmak ve yeşilin içinde olmak, doğaya ve toprağa dokunmak huzur verecek.
Bungalov konaklaması, şehirden uzaklaşmak isteyen ve huzurlu bir tatil yapmak isteyen pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. İstanbul’a ve çevre pek çok ile yakın olması ile Sapanca bungalov evleri ile ön plana çıkıyor. Ulaşım ve konum başta olmak üzere birçok avantaj sağlayan Sapanca bungalov evleri, eşsiz bir dünyaya davet ediyor.

Thales Bungalov olarak Sapanca’nın Memnuniye bölgesinde geniş ve ferah 2+1 bungalovlarımız ile 6 kişiye kadar konaklama imkanı sunmaktayız. Sapanca bungalov butik otel seçenekleri arasında geniş alanı, özenli tasarımı ve konforlu yaşam alanları ile ön plana çıkıyor; misafirlerimize unutamayacakları bir tatil deneyimi vaat ediyoruz. Sapanca bungalov evi tesisimizde her bir bungalov, barbekü alanına sahip geniş bir yaz bahçesi ile donatılmıştır. Kendi yemeklerinizi pişirebileceğiniz bu alanda, aynı zamanda verandanızdan Sapanca'nın büyüleyici doğasının keyfini çıkarabilirsiniz.
Sapanca bungalov jakuzili havuzlu tesisimizde arabasıyla gelen misafirlerimiz için otopark hizmetimiz bulunmaktadır. Misafirlerimizin konforu kadar güvenliği de bizim için önemlidir. Bu sebeple tesisimizde güvenlik görevlisi ve  güvenlik kameraları bulunmaktadır. Ayrıca, wi-fi hizmetimiz sayesinde internete dilediğiniz zaman bağlanabilir; sosyal dünyayı, gündemi ya da işlerinizi kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Sapanca Bungalov Havuzlu Jakuzili Evlerimiz

Sıcak havuz, havuz, sauna ve jakuzi gibi pek çok olanağa sahip olan Sapanca Bungalov airbnb evlerimiz ile vaktinizi dolu dolu geçirebilir; doğa ile iç içe bir deneyim yaşarken suyun dinginleştirici gücünü de hissedebilirsiniz. No 1, No 2 ve No 3 bungalovlarımızda yer alan veranda da ister dinlenebilir, ister kitap okuyabilir ya da manzaranın tadını çıkarabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Sapanca bungalov havuzlu villa arayanların ilk tercihi olacak Thales Bungalov’da sunduğumuz imkanlar ile konforlu bir deneyim sunuyoruz.  Hem yaz hem de kış mevsiminde ayrı deneyimler ve keyif ile misafirlerimizi ağırlıyoruz. Kışın karlar altında, yazın güneşin tatlı sıcaklığında misafirlerimize özel anlar yaşatıyoruz.
Yaz aylarında Sapanca bungalov evleri alanında yer alan havuzumuzda serinleyebilir; havuz başında güneşlenerek bronzlaşabilir veya enerjinizi havuzda yüzerek atabilirsiniz. Kışın ise tercihinize göre sıcak havuz ya da jakuzide keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Doğanın içinde yer alan bu Sapanca bungalov havuzlu evler, şehrin gürültüsünden uzakta huzurlu bir tatil arayan misafirlerimizi bekliyor. Kendi özel bahçenize adım attığınız andan itibaren yeşillikler arasında kaybolacak ve stresli şehir hayatından tamamen kopacaksınız.

Thales Bungalov’da Tatilinizi Unutulmaz Kılın

Sapanca bungalov villa olarak kabul edilen bungalov evlerimiz, misafirlerimizin tatilinizi unutulmaz kılacak her türlü detaya sahip. Kendi yemeğinizi pişirebileceğiniz tam donanımlı mutfaktan geniş ve rahat yatak odalarına kadar her şey sizin rahatınız ve konforunuz için düşünülmüştür. Soğanın kucağında sakin ve huzurlu bir tatil için  Sapanca'nın eşsiz güzelliklerine açılan kapınız olan Thales Bungalov’un muhteşem manzaraları ve modern tasarımıyla unutulmaz bir konaklama sizi bekliyor.
Sapanca Havuzlu bungalovları, rahat ve konforlu odalarıyla benzersiz bir deneyim sunuyor. Thales Bungalov, Sapanca Bungalov Evleri'nde kendinizi doğanın kollarına bırakarak stresten uzaklaşacak, huzur dolu bir tatilin tadını çıkaracaksınız.
Unutmayın, Thales Bungalov sadece bir konaklama tesisi değildir; burası aynı zamanda size ve sevdiklerinize unutulmaz anılar yaşatacak bir deneyim sunar. Burada geçirdiğiniz her an, Sapanca'nın eşsiz doğasının içinde huzur dolu zamanlar olarak kalacaktır. Doğum günü, evlilik teklifi, yıldönümü kutlaması, mezuniyet kutlaması gibi pek çok özel anınızı Sapanca bungalov villalarımızda unutulmaz anılara dönüştürebilirsiniz.